Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd middels de email contact opnemen met onsEmail

Pup Info

Angel of Destiny
von der Edelruh

DNA PRA1 Free/ DNA NAD Free/ Patella Free/ PRA ECVO Free

Cairo
von der Edelruh

DNA PRA1 Free/ DNA NAD Free/ Patella Free/ PRA ECVO Free

Coefficient of inbreeding for 7 generations: 3,39%

Wilt u op de wachtlijst komen te staan voor een puppy* vul dan het formulier in dat u kunt vinden op deze pagina. Ook indien u interesse heeft in een Herplaatser kunt u het formulier invullen. Vermeld er wel bij of u interesse heeft in een Herplaatser of een Puppy.  Meer weten over wat een wachtlijst bij ons inhoud? Klik hier.

Kennel v.d. Herikervlier fokt zo nu en dan hobby matig een nestje (hooguit 1 à 2 nestjes per jaar, soms ook een jaar niet). Alle ouderdieren zullen worden jaarlijks getest op Patella en PRA en daarnaast op DNA PRA1. Ook zijn de meeste ouderdieren DNA NAD getest of vrij door ouders. De pups worden conform het Verenigings Fokregelement van de ECGN gefokt. Verder zullen ze uitgebreid door onze dierenarts worden onderzocht. Wij proberen er dus alles aan te doen om de pups zo gezond mogelijk te laten opgroeien en ze een goede start te geven. Alle pups groeien op in huiselijke kring, evenals alle ouderdieren verblijven bij ons in huis, niet in een kennel. Desondanks kunnen wij, net als andere fokkers nooit 100% de garantie geven dat de pup ook opgroeit tot een 100% gezonde Papillon. Het blijven per slot van rekening levende wezens.

Onze pups worden geboren uit zorgvuldig gekozen combinaties, waarbij de ouderdieren worden geselecteerd op de standaardeisen, gezondheid en karakter. Tevens proberen we het inteeltpercentage van de gekozen combinaties zo laag mogelijk te houden. Elke pup ontvangt een FCI-Stamboom uitgegeven door de Raad van Beheer, is gevaccineerd en ontwormt. Elke pup word geregistreerd, heeft een microchip en een Europees Paspoort. Pups worden tevens verkocht met een koopovereenkomst en ontvangen als ze weg gaan een leuk puppypakket.

Wij proberen als Kennel het ras te verbeteren, niet te vermenigvuldigen. Wij proberen zo open mogelijk te zijn over alle behaalde resultaten, of het nou op gebied van gezondheid of op gebied van showresultaten is. Alle behaalde resultaten en onderzoeken zijn dus ook na te lezen op onze website. Ook proberen we zoveel mogelijk de stambomen na te kijken en de combinaties zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Voorts willen we de pups een zo goed mogelijke sociale basis mee te geven, ze krijgen hier alle liefde, zorg en aandacht. Er is full time iemand in huis om de pups de nodige zorg te kunnen geven en de pups worden als ze oud genoeg zijn zoveel mogelijk zindelijk gemaakt en getraind om mee te wandelen aan het riempje buiten.

Moet uw pup iets langer blijven zitten omdat deze bijvoorbeeld naar het buitenland word geëxporteerd en dus niet eerder mee mag omdat er een verplichte Rabiës enting nodig is…. geen probleem, in overleg is er heel veel mogelijk en wij zullen de pup verzorgen alsof het onze eigen is.

Wij willen graag weten waar onze pups naar toe gaan, daarom is het handig om al bij het eerste (email) contact enkele praktische gegevens mee te geven, namelijk Volledige naam, adres, telefoon en emailadres. Kinderen? Beschikbare tijd? Ervaring met honden (Papillons of anders). Doel (Familiehond, sport, show), voorkeur voor een reutje of een teefje?

Heeft u vragen over de aanschaf van een pup, of twijfelt u over het ras? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij proberen u zo goed mogelijk te informeren. Daarnaast hebben wij een uitgebreide FAQ pagina met nuttige en informatieve artikelen.

Tot slot
Wij besparen kosten noch moeite voor de verzorging en opvoeding van onze vlinderhondjes en de pupjes en we willen daarom ook zeker weten dat we ze plaatsen bij mensen die van ze zullen houden, van ze genieten en een goede (op)voeding geven net als dat wij dat doen. Meer weten over hoe wij onze socialisatie doen? Klik hier om het topic te lezen. Daarom behouden wij ons het recht om te aller tijde de verkoop naar ons eigen inzicht te weigeren. Tevens worden al onze puppy’s met verkoopcontract verkocht, lees hier meer over hoe ons verkoopcontract in grote lijnen is opgesteld en hoe wij hiermee omgaan.

Hits: 2926

Loading...