Fay groeit goedFay groeit goed

Fay is sinds de echo van vorige week goed gegroeid, maar liefs 440 gram. Na twee weken eten, eet ze ook weer goed dus ook dat zal een stuk ingewicht schelen.

Hits: 99

Wederom mooie gezondheidsuitslagen!Wederom mooie gezondheidsuitslagen!

Vandaag met Josh (Great Pretender v.d. Herikervlier, zoon van Angel en Kay) en Roxy (Melodie du Papillon Let it Go, dochter van Suus en Andy) naar Vorden geweest.
Josh voor de eerste keer laten testen op PL en ECVO onderzoek en beide top resultaten, Patella vrij (normaal) en Ecvo ook op alle fronten vrij. Hij was al DNA PRA1 vrij en DNA NAD vrij. Blij met dit resultaat.
Roxy alleen ECVO laten testen omdat ze de andere testen al eerder had gehad, en ook zij was op alle fronten vrij, maar dat had ik ook wel verwacht omdat de ECVO vorig jaar ook al vrij was getest.
Al met al super tevreden.
Uiteraard van beide hondjes een foto gemaakt, waar ze door de oogdruppels met iets wat geknepen oogjes op staan.

Hits: 55

ThuiswerkpupThuiswerkpup

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Hits: 18

Puppy’s zijn klaar om uit te vliegenPuppy’s zijn klaar om uit te vliegen

Komend weekend zijn onze puppy’s klaar om te vertrekken, ze hebben afgelopen week de 9 weken vaccinatie gehad en alles zijn ze uitgegroeid tot mooie gezonde en sterke puppy’s. We hopen ze een goede basis te hebben meegegeven en wensen ze veel geluk en succes bij de nieuwe baasjes toe.

 

 

 

Hits: 348

De puppy’s groeien goedDe puppy’s groeien goed

Inmiddels zijn de puppy’s van Fay alweer 2 weken vandaag, de kleine Ivo van Roxy is 3 weken en 2 dagen oud. Ze groeien.

Hits: 363