Vudu en VyprVudu en Vypr

Een filmpje van Vudu (Chocolate Dream v.d. Herikervlier) en Vypr (King’s Dream v.d. Herikervlier). Beide heren wonen in Engeland.

 

Hits: 7

Clubmatch KC de Oude IjsselstraakClubmatch KC de Oude Ijsselstraak

Vandaag meegedaan aan de clubmatch van KC de Oude IJsselstreek. Leuke gezellige en af en toe warme clubmatch. Ik had Kay (Cairo von der Edelruh), Roxy (Melodie du Papillon Let it Go) en Luna (Juwel named Luna v.d. Herikervlier) bij me.
Muriel die er bij was had de heren Jax (Dynamic Jax v.d. Herikervlier) en Josh (Great Pretender v.d. Herikervlier) bij zich. Al met al hebben ze het super gedaan. Kay 1 Beste Huishond (had hem gewoon voor de leut meegenomen), Roxy 1 Beste Teef Open klasse, Luna 1 Beste Teef Fokkersklasse. Josh heeft het super gedaan 1 Beste Reu Open klasse en Jax 2 Open Klasse.
Luna is BOS geworden, Josh de vader BOB. Ik had het privilege om Josh ook showen voor BIG waarbij hij zich als nummer 1 mocht plaatsen en voor het eind voor BIS viel hij helaas buiten de 1ste 3 plaatsingen. Super tevreden. Muriel van harte gefeliciteerd met Josh en ook Jax super gelopen. Zie ook resultaten 

Hits: 1

Fay weer op alle fronten vrij bij de pra ecvo testFay weer op alle fronten vrij bij de pra ecvo test

Membrana Pupillaris Persistens (PPM) Vrij
Persisterende Hyperpl. Tunica Vasculosa Lentis / Primair Vitreum (PHTVL/ PHPV) Vrij
Cataract (congenitaal) Vrij
Retina Dysplasie Vrij
Hypoplasie- / Micropapilla Vrij
Collie Eye Anomaly (CEA) Vrij
Vrij
Entropion/Trichiasis Vrij
Ectropion/Macroblepharon Vrij
Distichiasis/Ectopische cilie Vrij
Cornea dystrophie Vrij
Cataract (niet-congenitaal) Vrij
Lensluxatie (primair) Vrij
Retina degeneratie (PRA) Vrij

Hits: 0

Fay groeit goedFay groeit goed

Fay is sinds de echo van vorige week goed gegroeid, maar liefs 440 gram. Na twee weken eten, eet ze ook weer goed dus ook dat zal een stuk ingewicht schelen.

Hits: 106