Nieuwe pagina webdesign toegevoegdNieuwe pagina webdesign toegevoegd

Omdat het maken van website’s een hobby van mij is wil ik o.a. collega fokkers de gelegenheid geven een goede professionele website voor een hele lage prijs te laten maken. Klik voor meer informatie op Webdesign en wie weet kan ik je helpen een mòoie website te krijgen.

Hits: 9

Zaterdag 28 januari 2023 – wandeling HaaksbergenZaterdag 28 januari 2023 – wandeling Haaksbergen

Zaterdag 28 januari zullen we een wandeling organiseren in Haaksbergen, mensen die in het verleden een pup van ons hebben genomen zijn van harte welkom en worden verzocht onderstaand formulier in te vullen.

Voor vragen graag mailen naar monique@herikervlier.nl

Geselecteerde waarde: 1
(Graag aangeven hoeveel personen ivm catering)
Graag bij veld opmerkingen aangeven waar rekening mee moeten worden gehouden.
Geselecteerde waarde: 1
Andere Papillons als de door ons gefokte papillons zijn uiteraard ook welkom. Indien in bezit van een ander ras, mits sociaal etc mag deze ook mee als je er geen oppas voor hebt, graag dan bij het aantal opgeven en even in het veld opmerkingen vermelden.

Hits: 10

Vudu en VyprVudu en Vypr

Een filmpje van Vudu (Chocolate Dream v.d. Herikervlier) en Vypr (King’s Dream v.d. Herikervlier). Beide heren wonen in Engeland.

 

Hits: 19

Clubmatch KC de Oude IjsselstraakClubmatch KC de Oude Ijsselstraak

Vandaag meegedaan aan de clubmatch van KC de Oude IJsselstreek. Leuke gezellige en af en toe warme clubmatch. Ik had Kay (Cairo von der Edelruh), Roxy (Melodie du Papillon Let it Go) en Luna (Juwel named Luna v.d. Herikervlier) bij me.
Muriel die er bij was had de heren Jax (Dynamic Jax v.d. Herikervlier) en Josh (Great Pretender v.d. Herikervlier) bij zich. Al met al hebben ze het super gedaan. Kay 1 Beste Huishond (had hem gewoon voor de leut meegenomen), Roxy 1 Beste Teef Open klasse, Luna 1 Beste Teef Fokkersklasse. Josh heeft het super gedaan 1 Beste Reu Open klasse en Jax 2 Open Klasse.
Luna is BOS geworden, Josh de vader BOB. Ik had het privilege om Josh ook showen voor BIG waarbij hij zich als nummer 1 mocht plaatsen en voor het eind voor BIS viel hij helaas buiten de 1ste 3 plaatsingen. Super tevreden. Muriel van harte gefeliciteerd met Josh en ook Jax super gelopen. Zie ook resultaten 

Hits: 1