Webdesign

Als hobby maak ik website’s. Mijn voorkeur heeft het maken van website’s voor o.a. fokkers. Dier gerelateerde website’s, maar uiteraard andere soorten website’s maken kan ik ook. De website’s worden hobbymatig gemaakt dus ik werk zonder facturen.

De website’s die ik maak zijn gemaakt met wordpress. Ik maak website’s voor 150 euro, incl. eventueel het ontwerpen van een logo, seo optimalisatie, installatie geldig certificaat etc. Kortom een all in website voor 1 prijs. Hosting dient iedereen zelf te regelen, echter kan ik hierin wel ondersteuning bieden. Deze prijs is dus exclusief hosting. De prijzen zijn bij mij laag omdat ik dit puur als hobby doe en omdat ik vind dat fokkers de mogelijkheid moeten krijgen een goede website te hebben. Dit zorgt er voor dat potentiële puppykopers beter de weg kunnen vinden op zoek naar een goed gefokte pup.

Enkele voorbeelden van website’s die ik heb gemaakt vind je hieronder. Interesse in ook een website? Neem vrijblijvend contact met mij op. Voor zowel redesign als nieuw opgezette website’s. In overleg is jaarlijks onderhoud te bespreken voor een klein extra bedrag.

Contact

Portfolio

Bezoeken: 882